A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради Одеського району Одеської області

З 20 жовтня по 12 листопада 2021 року у Визирській громаді було проведено І етап природоохоронної акції «Міжнародний день Чорного моря».

Дата: 17.11.2021 08:41
Кількість переглядів: 43

З 20 жовтня по 12 листопада 2021 року у Визирській громаді було проведено І етап природоохоронної акції «Міжнародний день Чорного моря». Акція мала на меті ознайомити учнів з поточним екологічним станом Чорного моря та Чорноморського басейну, їх залучення до агітаційно-пропагандистських та практичних дій по збереженню природи унікального моря, презентації учнями спостережень, досліджень, проєктів, творчих робіт з проблем екології та збереження природи Чорного моря.

Участь в Акції взяли 6 закладів загальної середньої освіти громади: опорний заклад освіти «Першотравневий ліцей», Визирський ліцей, Дмитрівська гімназія, Калинівська гімназія, Кордонська гімназія, Любопільська гімназія та заклад позашкільної освіти КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості».

В рамках Акції було проведено 35 заходів, серед них: інтерактивне заняття з технологіями лепбукінгу «Подорож до Чорного моря», квест «На хвилях Чорного моря», інтелектуальні змагання «Цікаво про Чорне море», інтерактивна гра «Казкові мешканці Чорного моря», інформаційні хвилинки, тематичні уроки, конкурси плакатів тощо. В рамках Акції також було проведено конкурс методичних розробок виховних заходів присвячених Міжнародному дню Чорного моря серед педагогів. В цілому, до Акції долучилося більше 1000 учасників.

За підсумками, кращі матеріали були направлені для участі в обласному етапі природоохоронної акції «Міжнародний день Чорного моря»

Разом збережемо Чорну перлину для нащадків!


« повернутися

Вхід для адміністратора