A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради Одеського району Одеської області

27 серпня 2021 року в рамках серпневої зустрічі педагогічних працівників Визирської громади на базі опорного закладу освіти «Першотравневий ліцей» відбувся методичний портал «Якісна освіта- стандарт нового покоління: досвід, реалізація, перспективи»

Дата: 28.08.2021 08:49
Кількість переглядів: 40

 

«Освіта – найвеличніше з усіх земних благ, але тільки тоді, коли вона найвищої якості. Інакше вона абсолютно даремна…»

Саме під таким гаслом 27 серпня 2021 року в рамках серпневої зустрічі педагогічних працівників Визирської громади на базі опорного закладу освіти «Першотравневий ліцей» відбувся методичний портал «Якісна освіта- стандарт нового покоління: досвід, реалізація, перспективи».

Метою даного заходу є пошук шляхів підвищення якості освітнього процесу, забезпечення якості освіти як головної засади освітньої діяльності закладу; поширення передового педагогічного досвіду роботи; удосконалення педагогічної майстерності; підвищення мотивації професійної діяльності; знаходження оптимальних моделей поведінки в педагогічному середовищі.

Педагогічні працівники Першотравневого ліцею з креативністю та інноваціями підготували та провели даний захід. Гостинно зустрічали гостей з усіх закладів освіти громади в FLY-кав’ярні, де колеги мали змогу трохи поспілкуватись та обговорити свої актуальні вчительські теми.

Після реєстрації всі учасники заходу взяли участь в роботі шести локацій порталу: «Інклюзивна освіта – крок до успішного початку», «Організація активної самостійної діяльності учнів – шлях до якісної освіти», «Цифрові інструменти. Бути чи не бути?», «Проєктна діяльність як елемент STEM-освіти», «Педагогіка партнерства – основний принцип сучасної освіти», «Барви навчання НУШ».

Спілкування вчителів в неформальних, незвичних для них умовах є досить корисним та цікавим, має безліч переваг, спонукає до творчості та креативності, до нових зрушень в їхній роботі з учнями.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора