A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради Одеського району Одеської області

30 серпня 2021 року в Будинку культури с.Визирка відбулась серпнева зустріч педагогічних працівників закладів освіти Визирської сільської ради

Дата: 31.08.2021 08:59
Кількість переглядів: 16

Освіта громади: якість, доступність та безпечність.

30 серпня 2021 року в Будинку культури с.Визирка відбулась серпнева зустріч педагогічних працівників закладів освіти Визирської сільської ради, на якій було підведено підсумки минулого навчального року та визначено пріоритетні напрямки діяльності, завдання на перспективу.

На зустріч були запрошені керівники закладів освіти, їх заступники, голови профспілкових комітетів та педагогічні працівники громади.

Урочисто зустрічав учасників заходу зразковий духовий оркестр «Визирські сурми». З вітальним словом до педагогічних працівників громади звернулися сільський голова Визирської сільської ради В.Стоілакі та депутат Одеської обласної ради О.Кутателадзе. Директор КНП «Визирський центр первинної медико-санітарної допомоги» Е.Концева також звернулась до всіх присутніх про необхідність вакцинування працівників закладів освіти в зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації.

Не залишились поза увагою сьогодні і ветерани-керівники закладів освіти громади. Головою Лиманської об’єднаної організації Профспілки працівників освіти і науки України В.Бульбою їм було передано матеріальне заохочення.

Далі всі присутні заслухали доповідь начальника відділу освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради Валентини Харламбової про підсумки минулого навчального року, підготовку до нового навчального року та завдання на перспективу. Основними заходами з підготовки до початку нового навчального року в закладах освіти громади було проведення капітальних і поточних ремонтів, а саме:

- капітальний ремонт частини приміщень Калинівської гімназії;

- капітальний ремонт покрівлі Дмитрівської гімназії;

- капітальний ремонт вимощення, благоустрій території об’єкту нерухомого майна "Будівля ЗДО "Сонечко";

- капітальний ремонт приміщення КУ «ІРЦ»;

- капітальний ремонт харчоблоку опорного закладу освіти Першотравневий ліцей;

- капітальний ремонт системи опалення приміщень опорного закладу освіти Першотравневий ліцей;

- капітальний ремонт будівлі тиру об’єкту нерухомого майна опорний заклад освіти Першотравневий ліцей;

- капітальний ремонт мереж електропостачання харчоблоку опорного закладу освіти «Першотравневий ліцей».

В 2021 році здійснено роботи зі встановлення системи пожежної сигналізації, системи керування евакуюванням (в частині системи оповіщення про пожежу і покажчиків напрямку евакуювання) в будівлі Калинівської, Дмитрівської та Любопільської гімназій.

Для подальшого функціонування освітньої галузі, її вдосконалення та постійного розвитку відповідно до сучасних викликів та вимог, було також визначено основні напрямки розвитку на 2021/2022 н. р.

Наступним етапом зустрічі було нагородження найкращих педагогічних працівників громади. Почесною грамотою департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації було нагороджено:

Козик Тетяну Володимирівну - вчителя математики опорного закладу освіти «Першотравневий ліцей»;

Новіткевич Катерину Василівну – вихователя закладу дошкільної освіти (ясла-садок комбінованого типу) «Сонечко»;

Середу Тетяну Іванівну – головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради

Чорну Оксану Богданівну – директора комунального закладу позашкільної освіти «Центр дитячої та юнацької творчості» Визирської сільської ради.

Почесною грамотою Визирської сільської ради було нагороджено за результативну організацію інноваційної педагогічної діяльності в закладі освіти, ініціативніть, креативність в роботі та вдосконалення освітньої галузі громади - колектив опорного закладу освіти «Першотравневий ліцей» Визирської сільської ради та за організацію літнього оздоровлення та відпочинку дітей у пришкільному таборі відпочинку з денним перебуванням, турботу про стан здоров’я дітей та відновлення їх життєвих сил - колектив Визирського ліцею.

Грамотою відділу освіту, молоді та спорту Визирської сільської ради нагороджено наступних працівників закладів освіти.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високу результативність у роботі та підготовку вихованців (учнів), які посіли призові місця в обласних та Всеукраїнських конкурсах:

- Стоянова Олена Григорівна – вчитель історії опорного закладу освіти «Першотравневий ліцей»;

- Деніс Юлія Вадимівна – вчитель початкових класів Дмитрівської гімназії;

- Устименко Ірина Юріївна – вчитель початкових класів Дмитрівської гімназії;

- Згурський В’ячеслав Михайлович – керівник гуртка «Образотворче мистецтво» Центру дитячої та юнацької творчості;

- Жердецька Ольга Миколаївна – керівник гуртка Дмитрівської гімназії.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високу результативність у роботі та зайняте ІІІ-є місце у зональному етапі «Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021» - Небога Ольга Анатоліївна – вчитель трудового навчання опорного закладу освіти «Першотравневий ліцей».

За сумлінне виконання службових обов’язків, результативну організацію інноваційної діяльності та креативність в роботі:

- Калюжна Олеся Михайлівна – вчитель англійської мови опорного закладу освіти «Першотравневий ліцей»;

- та керівники творчих груп опорного закладу освіти «Першотравневий ліцей» Мураховська Світлана Володимирівна, Зволинська Тетяна Василівна, Давискиба Катерина Мартівна, Дербуш Лариса Сергіївна, Костюк Алла Петрівна, Замосянчук Оксана Леонідівна.


« повернутися

Вхід для адміністратора