A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради Одеського району Одеської області

28 листопада 2022 року відбулось засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу Молодіжної ради при Визирській сільській раді.

Дата: 30.11.2022 09:19
Кількість переглядів: 31

28 листопада 2022 року за участю сільського голови Визирської сільської ради Валерія Стоілакі відбулось засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу Молодіжної ради при Визирській сільській раді.

Під час засідання було обговорено дату, час, місце, порядок проведення установчих зборів, порядок подання заяв та встановлено перелік документів для участі в Установчих зборах для формування нового складу Молодіжної ради.

Ініціативною групою вирішено 5 грудня 2022 року оголосити про початок прийому заяв для участі в Установчих зборах. Згідно з рішенням Визирської сільської ради від 18.12.2019 року №299/X-VII «Про утворення консультативно-дорадчого органу при виконкомі Визирської сільської ради Молодіжної ради Визирської сільської ради» (з подальшими змінами та доповненнями) відповідну інформацію буде оприлюднено на офіційному веб-сайті Визирської сільської ради.


« повернутися

Вхід для адміністратора