A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради Одеського району Одеської області

7 липня 2020 року на базі Першотравневого НВК було проведено ЗНО з англійської мови.

Дата: 09.07.2020 10:22
Кількість переглядів: 14

7 липня 2020 року на базі Першотравневого НВК було проведено ЗНО з англійської мови.

Цьому передувала велика організаційна робота всього педагогічного колективу закладу, адже першочерговим завданням є створення безпечних та комфортних умов на пункті проведення ЗНО, сприяння безперешкодній участі в зовнішньому незалежному оцінюванні випускників. Було проведено навчання персоналу, залученого до роботи в пункті тестування директором Першотравневого НВК Казак Тетяною Василівною, відповідальною за пункт тестування, та заступником директора Кириченко Наталією Миколаївною, помічником відповідального за пункт тестування. Організовано онлайн-конференцію з випускниками та їх батьками.

Першотравневий НВК отримав високу оцінку як пункт тестування представниками Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти.

З метою створення безпечних умов для учасників та педагогів пункт проведення ЗНО оснащено захисними та дезінфікуючими засобами в повному обсязі. Перед входом до закладу проведено температурний скринінг.

До роботи було залучено 53 педагогічних працівника з Першотравневого та Доброславського НВК, Визирської та Любопільської шкіл.

Процедура складання зовнішнього незалежного оцінювання відбулася за протоколом.

Окрема вдячність Благодійному Фонду імені Ставніцера та «Команді розвитку» за надання матеріальної допомоги для закупівлі акустичних систем без яких проведення тестування було б неможливе.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора