A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради Одеського району Одеської області

1 вересня – День знань

Дата: 02.09.2021 11:56
Кількість переглядів: 20

1 вересня – День знань – особливе свято не лише для школярів, а й для вчителів та батьків. Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою день важко забути! Це початок нового етапу в житті для дітей, які стали сьогодні першокласниками, старт для боротьби за знання, за відмінні оцінки, за вірних друзів, за подолання нових висот.

Сьогодні пролунав Перший дзвоник для учнів 6 закладів загальної середньої освіти Визирської громади. Урочисті заходи відбулись з дотриманням усіх карантинних норм та обмежень.

В цей святковий день нового навчального року начальник відділу освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради Валентина Харламбова разом з сільським головою Валерією Стоілакі привітали першокласників Першотравневого ліцею. Також керівництвом завітало до вихованців ЗДО «Сонечко» з подарунками – мольбертами для дитячої творчості.

Бажаємо усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому – високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини.

Найщиріші слова подяки – вчителям, які щедро діляться з вами своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.

Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину! Зі святом, дорогі друзі!


« повернутися

Вхід для адміністратора