A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради Одеського району Одеської області

31 серпня 2021 року заклади освіти Визирської громади з робочим візитом відвідали представники Одеської обласної адміністрації.

Дата: 02.09.2021 13:10
Кількість переглядів: 18

31 серпня 2021 року заклади освіти Визирської громади з робочим візитом відвідали заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Світлана Фабрикант, директор Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації Олександр Лончак та депутат Одеської обласної ради Олег Кутателадзе.

Одним з важливих питань візиту було відкриття нового інклюзивно-ресурсного центру Визирської сільської ради, який працюватиме у двох напрямах: реабілітація, корекція розвитку дитини (особи) з особливими освітніми потребами та їх супровід під час навчання у закладах освіти. У центрі обладнані сучасні корекційно-розвиткові зони, кабінети лікувальної фізкультури, профільних спеціалістів, ресурсна кімната та кімната психологічного розвантаження.

Керівництвом обласної державної адміністрації також відкрито харчоблок опорного закладу освіти «Першотравневий ліцей», який відповідає всім сучасним вимогам та модернізовано за кошти місцевого бюджету.

Делегація оглянула ремонтні роботи приміщення тиру, відвідала Визирський ліцей та заклад дошкільної освіти «Сонечко».

Представниками обласної влади було високо оцінено роботу керівництва Визирської сільської ради, депутатського корпусу, відділу освіти, молоді та спорту спільно з керівниками закладів освіти, направлену на розвиток освіти громади.


« повернутися

Вхід для адміністратора