A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради Одеського району Одеської області

2 березня в межах проєкту "Спільно для вчителів", який реалізовується громадською організацією "Навчай для України" за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні в рамках ініціативи "Спільно до навчання", вчителі Першотравневого ліцею взяли учас

Дата: 03.03.2023 13:12
Кількість переглядів: 40

2 березня в межах проєкту "Спільно для вчителів", який реалізовується громадською організацією "Навчай для України" за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні в рамках ініціативи "Спільно до навчання", вчителі Першотравневого ліцею взяли участь в навчальній сесії за участю предстаників Проєкту.

«Спільно до навчання» – ініціатива, яку започатковує Міністерство освіти і науки у співпраці з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Першою леді України для підтримки освітнього процесу у 2022/2023 навчальному році.

Ініціатива спрямована на захист прав кожної дитини та створення можливостей безперервного навчання у цей важкий час. У межах ініціативи МОН спільно з ЮНІСЕФ допоможе дітям налаштуватись на освітній процес, поліпшити їхнє фізичне та психічне здоров’я.

Найголовнішим компонентом ініціативи є підтримка шкіл, освітян, батьків та дітей залежно від формату навчання.

Освітня сесія, робота з психологом і змістовне спілкування з освітнім омбудсменом Сергієм Горбачовим націлили педагогів на подальшу активну роботу для розвитку освіти нашої громади.


« повернутися

Вхід для адміністратора