A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради Одеського району Одеської області

19 лютого 2021 року в Першотравневому ліцеї відбулися змагання «Козацький гарт»

Дата: 23.02.2021 13:49
Кількість переглядів: 33

Сьогодні, 19 лютого 2021 року в Першотравневому ліцеї відбулися змагання «Козацький гарт» по програмі Спартакіади учнів закладів загальної середньої освіти Визирської ОТГ у 2020-2021 н.р. Участь у змаганнях взяли команди п’яти закладів освіти громади, а саме: Визирського ліцею, Кордонського НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ», Дмитрівського НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ», Калинівського НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ» та Першотравневого ліцею.

Відповідно до протоколу змагань золотий кубок серед команд закладів І-ІІІ ст. здобув Першотравневий ліцей, серед закладів І-ІІ ст. – Дмитрівський НВК «ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ», срібло здобули – Визирський ліцей та Кордонський НВК «ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ», бронзу у змаганнях здобув Калинівський НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ». Окрім командних переможців, було визначено чемпіонів в абсолютній першості серед хлопців та дівчат, а також переможців у видах «Стрибки через скакалку» та «Перетягування канату».

Вітаємо переможців та призерів змагань, бажаємо у подальшому легких стартів та вдалих виступів! А переможцям - творчої наснаги для гідного представлення нашої громади на зональному етапі!


« повернутися

Вхід для адміністратора