A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради Одеського району Одеської області

12 серпня 2022 року на базі Першотравневого ліцею відбулось засідання з питань розвитку молодіжної політики в громаді.

Дата: 12.08.2022 14:21
Кількість переглядів: 15

Сьогодні багато нашої молоді зі зброєю в руках захищають нашу країну на лінії фронту. Вони мужні та наполегливі! Вони впевнено наближають Перемогу! Їхня молодість проходить в боротьбі. Вони знають, що роблять. З нагоди Міжнародного дня молоді, наші маленькі мешканці громади вирішили підтримати бойовий дух наших воїнів та привітати їх вітальними листівками. Слава й честь нашим молодим захисникам!

В цей день згадуємо молодь Визирської громади, яка віддала життя за свободу. Пам’ять про наших Героїв буде передаватись з роду в рід.

В рамках відзначення свята було проведено дружні спортивні ігри серед вихованців гуртків «Футбол» та «Джиу-джитсу». Також спортивні змагання було проведено серед учнівської молоді в закладах освіти громади.

Ще одну акцію до Дня молоді було проведено учнівською молоддю – «Від покоління до покоління». Учні закладів освіти громади відвідали мешканців населених пунктів старшого віку. Поспілкувалися на різні теми, надали необхідну допомогу.

12 серпня 2022 року за участю сільського голови Визирської сільської ради Валерія Стоілакі на базі Першотравневого ліцею відбулось засідання з питань розвитку молодіжної політики в громаді.

??????


« повернутися

Вхід для адміністратора