A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради Одеського району Одеської області

1 червня – День захисту дітей

Дата: 01.06.2022 14:40
Кількість переглядів: 18

Народна мудрість говорить: «Якщо твої плани розраховані на рік – сій жито, якщо на десятиліття – саджай дерево, а якщо твої плани розраховані на віки – виховуй дітей». Адже діти – це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя.

Традиційно, у перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Це свято - символ дитячої щирої радості та надії на майбутнє, адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку.

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей 1 червня 2022 року відділом освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради було проведено спортивний марафон «Sport Life».

В рамках марафону в закладах освіти громади відбулися різноманітні заходи: майстер-класи, ігри, змагання та розважально-альтернативні квести.

У дошкільних закладах «Сонечко» та «Пролісок» відбулися спортивно-ігрові онлайн-активності «Ми – діти України». У закладах загальної середньої освіти громади проведено онлайн-змагання «Про здоров'я дбаємо – здоровими зростаємо!». Перед початком онлайн-змагань хвилиною мовчання згадано кожну невинно вбиту дитину внаслідок російської агресії в Україні. КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості» проведено турнір «Cool Games» для вихованців молодшої та середньої вікової категорії секції «Футбол» та розважально-альтернативний квест «Час займатися спортом» для вихованців секції «Джиу джитсу». З метою популяризації сімейних цінностей для вихованців гуртка «Образотворче мистецтво» було проведено пленер «Моя сім’я– моя фортеця».

Проведені заходи дозволили дітям відволіктись від суворої реальності, в якій ми всі опинилися. Водночас згуртованість та патріотизм доводить — ми зараз єдині, як ніколи раніше, і готові діяти, щоб у цій війні здобути остаточну Перемогу над ворогом.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора