A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради Одеського району Одеської області

8 липня 2022 року в приміщенні Першотравневого ліцею відбулось засідання конкурсної комісії відділу освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради.

Дата: 08.07.2022 14:44
Кількість переглядів: 14

8 липня 2022 року в приміщенні Першотравневого ліцею відбулось засідання конкурсної комісії відділу освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради. На порядку денному було питання розгляду документів, поданих особами, які виявили бажання взяти участь у конкурсі на заміщення вакантної посади директора Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр". За період з 01 по 30 червня 2022 року подано документи від одного претендента – Зволинської Тетяни Василівни, яка має більше 10-ти років педагогічного стажу, працювала на посаді психолога у відділі освіти Комінтернівської райдержадміністрації. У 2018 році завершила курс із підготовки спеціалістів з інклюзії «Разом», була волонтером в денному інклюзивному таборі «Космотабір», має досвід практичної роботи з дітками з комплексними порушеннями розвитку. Брала участь в освітньо-професійній програмі «АВА-міжнародний досвід в Україні».

Конкурсна комісія дійшла до висновку, що кандидатура Зволинської Т.В. відповідає вищезазначеним вимогам та вирішила рекомендувати відділу освіти, молоді та спорту призначити дану кандидатуру на посаду директора КУ "ІРЦ".


« повернутися

Вхід для адміністратора