A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради Одеського району Одеської області

Конкурс на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу позашкільної освіти «Центр дитячої та юнацької творчості» Визирської сільської ради

Дата: 23.08.2022 15:18
Кількість переглядів: 31

22 серпня 2022 року відбулось засідання конкурсної комісії відділу освіти, молоді та спорту щодо розгляд заяв і документів поданих особами, які виявили бажання взяти участь у конкурсі на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу позашкільної освіти «Центр дитячої та юнацької творчості» Визирської сільської ради. На розгляд комісії було подано документи лише від одного кандидата – Галаєвої Юлії Миколаївни. Має педагогічну освіту, працювала директором КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості» Красносільської сільської ради.

Відповідно до п.5.2. Порядку проведення конкурсу на посаду керівника (директора) закладу позашкільної освіти, за наявності одного кандидата на вакантну посаду та поданих ним документів, що відповідають вимогам даного Порядку, конкурсною комісією було прийнято рішення рекомендувати відділу освіти, молоді та спорту призначити Галаєву Ю.М. на посаду директора КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості».


« повернутися

Вхід для адміністратора