A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради Одеського району Одеської області

31.01.2022 У ОЗО «Першотравневий ліцей» відбулася колегія відділу освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради

Дата: 31.01.2022 15:46
Кількість переглядів: 15

У ОЗО «Першотравневий ліцей» відбулася колегія відділу освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради за участю Олександра Токменінова, першого заступника сільського голови Визирської сільської ради, Надії Бритченко, начальника Служби у справах дітей, Валентини Бульби, голови Лиманської об’єднаної організації Профспілки працівників освіти і науки України, керівників освітніх установ, їх заступників, голів профспілкових комітетів та працівників відділу освіти, молоді та спорту.

Серед основних питань на колегії розглядалися такі: «Про виконання Плану роботи відділу освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради за 2021 рік та схвалення Плану роботи на 2022 рік», «Про стан виконання «Комплексної програми розвитку освіти Визирської сільської ради на 2020-2024 роки» у 2022 році», «Про дотримання відділом освіти, молоді та спорту, підпорядкованими закладами освіти вимог законів України «Про запобігання корупції» та «Про звернення громадян» у 2021 році».

Співдоповідачі детальніше висвітлили наступні питання «Про стан та перспективи розвитку дошкільної освіти» (доп. – Стрельченко О.О.), «Про організацію харчування в опорному закладі освіти «Першотравневий ліцей» (доп. – Казак Т.В.), «Про розвиток інклюзивної освіти в Визирській громаді» (доп. – Лопушинська В.С.), «Про результати ЗНО у 2021 році» (доп. Середа Т.І.).

Підсумовуючи роботу засідання, начальник відідлу освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради Валентина Харламбова наголосила на важливості проведення колегії, що дає можливість прийняти важливі рішення, окреслити напрямки роботи освітньої сфери громади на 2022 рік тощо.

За результатами засідання колегія одноголосно проголосувала за прийняття рішень щодо розглянених питань із внесенням відповідних доповнень та пропозицій членів колегії.


« повернутися

Вхід для адміністратора