A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради Одеського району Одеської області

На базі опорного закладу освіти «Першотравневий ліцей» було проведено хакатон з підготовки проєктів учнівських команд на конкурс шкільного громадського бюджету.

Дата: 15.02.2022 16:06
Кількість переглядів: 19

В межах Меморандуму про співпрацю між ГО «Розвиток громадянських компетентностей в Україні» та Визирською сільською радою щодо впровадження Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» за організаційної підтримки відділу освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради на базі опорного закладу освіти «Першотравневий ліцей» було проведено хакатон з підготовки проєктів учнівських команд на конкурс шкільного громадського бюджету. Участь в заході взяли 15 команд від закладів загальної середньої освіти громади.

Тренери проєкту Світлана Гудь та Сергій Сергійчук надали допомогу шкільним командам у доопрацюванні та вдосконаленні проєктів (від «плану реалізації» до бюджету), проаналізували типові помилки, які виникають при формуванні проєктної заявки, відповіли на численні запитання по технічному оформленню проєктів та їх презентації.

Хакатон включав й практичну частину, на якій шкільні команди презентували свої проєкти та обговорювали їх з експертами. Серед них: функціональний освітній простір високоякісної освіти «OPEN-AIR», інноваційна лабораторія природничо-математичних наук «TORNADO», лаундж-зона «EVEREST», навчально-тренувальний майданчик «Trafic Rulles» та багато інших.


« повернутися

Вхід для адміністратора