A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради Одеського району Одеської області

Семінар-навчання з питань профілактичних заходів розповсюдження вірусних інфекцій

Дата: 27.03.2020 16:49
Кількість переглядів: 14

На сучасному етапі розвитку медицини все ще зберігається актуальність питань, пов’язаних із захворюваністю інфекційними захворюваннями, що відносяться до групи ГРВІ або ГРЗ. У нашій країні щорічно, приблизно 30 мільйонів чоловік піддаються простудних інфекцій. Слід зазначити, що так само в цей період, поряд з вже існуючими вірусами, виникає близько двох тисяч нових вірусів, що викликають недуги, які відносяться до ГРВІ або ГРЗ. Найбільшому ризику піддаються діти.

4 березня 2020 року на базі Першотравневого НВК за ініціативою Лиманського районного управління Держпродспоживслужби відбувся семінар-навчання з питань інформаційно-роз’яснювальної роботи та профілактичних заходів розповсюдження вірусних інфекцій для працівників закладів освіти Визирської сільської ради.

На заході була присутня Шевченко Наталія Вікторівна, фельдшер санітарного відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Лиманського районного управління Держпродспоживслужби в Одеській області.
Під час семінару були обговорені заходи щодо запобігання занесенню та поширенню коронавірусу 2019 nCoV в закладах освіти Визирської сільської ради.


« повернутися

Вхід для адміністратора