A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Визирської сільської ради Одеського району Одеської області

Новини

Уряд послабив заходи. Освіта залишається на карантині

Кабінет Міністрів оприлюднив постанову про послаблення карантинних обмежень з 11 травня Уряд послабив заходи. Освіта залишається на карантині Кабінет Міністрів оприлюднив постанову про послаблення карантинних обмежень з  11 травня.

08:47 13.05.2020

Нарада керівників освіти Визирської сільської ради

29 квітня 2020 року відбулася нарада керівників закладів освіти Визирської сільської ради в режимі он-лайн. Під час наради піднімалися питання щодо організованого завершення 2019-2020 навчального року, умови та оплата праці працівників закладів освіти Визирської сільської ради під час карантину, організація роботи закладів дошкільної освіти в умовах карантину, організація роботи щодо створення статутів ЗЗСО в новій редакції відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту». А також виконання навчальних планів та програм, охоплення учнів та вихованців дистанційною формою навчання, проведення підсумкового річного оцінювання навчальних досягнень школярів та підготовка до ЗНО.

10:12 04.05.2020

Семінар-навчання з питань профілактичних заходів розповсюдження вірусних інфекцій

На сучасному етапі розвитку медицини все ще зберігається актуальність питань, пов’язаних із захворюваністю інфекційними захворюваннями, що відносяться до групи ГРВІ або ГРЗ. У нашій країні щорічно, приблизно 30 мільйонів чоловік піддаються простудних інфекцій. Слід зазначити, що так само в цей період, поряд з вже існуючими вірусами, виникає близько двох тисяч нових вірусів, що викликають недуги, які відносяться до ГРВІ або ГРЗ. Найбільшому ризику піддаються діти.

16:49 27.03.2020

Незалежне тестування

29 лютого 2020 року на базі Одеського ліцею № 63 Одеської міської ради відбулося  незалежне тестування фахових знать та вмінь учасників сертифікації педагогічних працівників.

16:45 27.03.2020

У Першотравневому НВК очільники навчальних закладів Визирської громади обговорювали запобіжні міри щодо захворюваності учнів на грип

У Першотравневому НВК відбулася нарада керівників шкіл та дитсадків Визирської ОТГ. Мета зустрічі - запобіжні міри проти сезонних хвороб.

16:44 27.03.2020

Вхід для адміністратора